America House варто відвідати…

13 жовтня 2016 року

     Таку думку висловили студенти третього курсу спеціальності «Філологія» НУБіП України, які вперше відвідали America House з викладачем англійської мови Оксаною Івановою з декількох причин. І ось перша частина нашої історії: враження студентки про Американський дім і фільм, який вони переглянули: 
     «Американське посольство в Україні заснувало культурний центр "America House Kyiv". Він розташований на вул. Миколи Пимоненка, 6. Подібні центри існують у багатьох країнах, і у них є спільна мета: знайомство з культурою, традиціями, а також розвиток тісних зв'язків між країнами. Це перший подібний центр у Києві та Україні загалом. "America House Kyiv" – це дуже гостинне місце, який забезпечує багато можливостей вдосконалити мовний рівень і комунікативні здібності, розширити світогляд. Більшість вже знайома з поняттям вільних просторів (антикафе, тайм-кафе та інші креативні заклади), де працює оплата за час, проведений там. "Аmerica House Kyiv" у цьому плані знаходиться на крок попереду. Відвідування центру абсолютно безкоштовне. Єдині вимоги до відвідувачів: мати при собі паспорт, а також пройти контроль охорони. Також у Вас є шанс випити філіжанку кави чи чаю і скуштувати смаколики на 1-му поверсі центру в зручному кафетерії. Саме тому кожному з нас варто відвідати "America House Kyiv".

     Нещодавно ми з одногрупниками відвідали цей центр, аби провести час із задоволенням, переглядаючи фільм "Війна Чарлі Уілсона". Цікава кінострічка з інформативним сюжетом про стан демократії в світі, про війну та її наслідки викликали смуток, збентеження, занепокоєння, але водночас тепла, дружня атмосфера, молодь, американські організатори заходу зробили наш вечір абсолютно неповторним і незабутнім. Отже, тепер усі ми очікуємо наступних відвідин "America House Kyiv».

Катерина Грищенко,
студентка 3 курсу спеціальності «Філологія»;
Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook