У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого провели зустріч з учасниками АТО

9 жовтня 2016 року

     Ми – українці! І немає нам життя без України, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це мати, яку не вибирають, як і долю, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі. Сьогодні, як ніколи раніше, актуальною є тема миру в нашій багатостраждальній Україні. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним, ми навіть не замислювалися над тим, що може нести за собою війна. Сьогодні діти нашої матері – України, наші бійці в зоні АТО сумлінно виконують свій обов`язок та показують силу й незламність українського духу.

      У гуртожитку №1 ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний колледж ім. Є. Храпливого» відбулася тепла зустріч студентів перших-других курсів з учасниками АТО, які вже повернулися до своїх рідних домівок. З радістю, гордістю і вдячністю студенти привітали Ярослава Симотюка та Ореста Винницького, які довгі місяці оберігали наш мир і спокій, захищали нас від зовнішньої агресії, відстоювали честь нашого краю.

     Ярослав Федорович Симотюк, викладач екологічних дисциплін нашого коледжу, – коротко розповів про те, що таке справжня війна, як живуть наші бійці на сході України.
     Орест Іванович Винницький, директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 м. Заліщики, який не був малослівним і розповів про все, що "накипіло" в його гарячому серці.
     Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять героїв, які віддали своє життя заради Незалежності України, заради миру на нашій землі.
     Кожному із гостей було вручено красиву біло-червону троянду та солодкий торт.

     Ми дякуємо гостям за подаровану зустріч і бажаємо їм та їхнім сім`ям добра, злагоди, любові та сімейного затишку,

а всій нашій країні – мирного неба!

Олег Качор,
студент 42 групи,
голова студпарламенту коледжу
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook