«Економічна сек’юритологія в умовах глобальних трансформаційних процесів»: міжнародний науково - практичний семінар за участю членів гуртка «Європейські студії»

6 жовтня 2016 року

 28 вересня 2016 року кафедрою глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України проведено науково-практичний семінар «Економічна сек’юритологія в умовах глобальних трансформаційних процесів» за міжнародною участю.

  

З вітальним словом до учасників семінару звернулася доктор наук, професор завідувач кафедри глобальної економіки Вдовенко Наталія Михайлівна, яка підкреслила важливість співпраці між українськими та польськими колегами в різних напрямах і на різних рівнях в тому числі і студентському, і викладацькому.

У свою чергу перед учасниками заходу виступили Президент Європейської Асоціації Наук про Безпеку (EUROPEAN ASSOCIATION for SECURITY), доктор наук, проф. Лєшек Фредерика Коженьовскі та члени польської наукової делегації Вітольд Зих, Томаш Валек і Зенон Войтаніс. Виступаючі підкреслили важливість проведення міжнародного науково-практичного семінару, зокрема, в питанні обміну досвідом.

У рамках програми заходу її учасники виступили з доповідями та повідомленнями, провели секційні заняття

Секцію «Управління впровадженням технологій запобігання ризикованої поведінки серед суб’єктів освітнього середовища» провела кандидат педагогічних наук Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти НАПНУ, доцент Горяна Лариса Григорівна.

Секцію «Формування концепції економічної безпеки України як складової частини цілісної стратегії забезпечення національної безпеки в умовах глобалізації» провели кандидати економічних наук, доценти кафедри глобальної економіки Гераймович Віолета Леонтіївна, Коробова Наталія Миколаївна та Кирейцева Олена Василівна.

Також у програмі роботи семінару взяли участь члени гуртка «Європейські студії».

Модель організації підготовки фахівців в Національному університеті біоресурсів і природокористування спрямована на те, щоб забезпечити випускникам не тільки знання, а й певне місце в соціально- економічній системі: в науці, виробництві, підприємстві, напрацювання своєї інтелектуальної власності на основі поєднання навчального процесу з практикою наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності. Перевагою університетської освіти завжди було активне залучення студентів до наукового пошуку.

Студентський гурток «Європейські студії» під керівництвом доцента кафедри глобальна економіка Гераймович В. Л. є прогресивною формою наукової роботи зі студентами. Метою роботи гуртка є не тільки просвітництво студентської молоді, але й розвиток її творчості, критичного мислення, пошук нових шляхів та засобів розвитку науки, культури, суспільства в цілому. 

Члени гуртка «Європейські студії» активно залучаються до науково-дослідної роботи, а також до участі у міжнародних науково-практичних заходах.

За активну участь в роботі міжнародного науково-практичного семінару усі учасники були відзначені сертифікатами.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook