Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016»

3 жовтня 2016 року

Міжнародний футбольний турнір «КУБОК ДРУЖБИ 2016»

1 жовтня іноземні студенти нашого університету прийняли участь у другому Міжнародному турнірі з футболу «КУБОК ДРУЖБИ - 2016»

Турнір проводиться за ініціативи Всеукраїнського студентського  союзу «Студент за кордоном» та за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України,  Федерації футболу України, Українського державного центру міжнародної освіти, Спілки ректорів вищих навчальних закладів України

Метою заходу є  пропаганда здорового способу життя серед іноземних студентів, залучення найбільшої кількості учасників до змагань, пропаганда футболу як одного із засобів фізичного виховання, підвищення рівня майстерності гравців, зміцнення дружніх зв'язків між ровесниками з різних країн та визначення переможців та кращих гравців.

         Серед учасників іноземні студенти, які навчаються в освітніх закладах на території України з 16-ти країн світу - це команди з України, Нігерії, Гани, Індії, Грузії, Азербайджану, Єгипту, Алжиру, Марокко, Туркменістану, Узбекистану, Таджикистану, Турції, Камеруну, Іраку, ДР Конго, Ірану.

В ході проведення заходу відбулося урочисте вручення нагород. Зокрема від НУБіП відзначено як кращого нападника студента 3-го курсу агробіологічного факультету Квайє Джеймса Брауна з республіки Гана.

Студенти з різних країн щиро обмінювалися емоціями та приємними враженнями. Всі учасники запрошені на фінальний матч, який відбудеться 4 жовтня на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського.

 

В. Афанасенко,

заступник директора

ННЦ міжнародної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook