Творити і перемагати ‒ кредо новообраного голови студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету

28 вересня 2016 року

27 вересня 2016 року відбулася звітно-виборча конференція Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету, що на ній бакалаври і магістри всіх спеціальностей обирали голову своєї організації.

Голосуванню передували звіт в. о. голови Студентської організації Савченка Валентина за період перебування на посаді і презентація перспектив розвитку студентського самоврядування як кандидата на цю посаду. Важливо відзначити, що звіт і спрезентовані перспективи розвитку студентського самоврядування викликали активне обговорення.

Запросила Студентська організація на свою конференцію й адміністрацію факультету. У своєму зверненні декан Василь Шинкарук закцентував увагу присутніх на важливості серйозного і відповідального обрання очільника студентського самоврядування.

За підсумками голосування 87% відсотків делегатів висловили підтримку кандидатові на голову Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Савченку Валентинові.

Гуманітарно-педагогічний факультет вітає Валентина із отриманням такої відповідальної посади та бажаємо успіхів у роботі, завжди мати підтримку команди однодумців, а також виконати всю передвиборну програму!

Денисенко Ірина,
студентка гуманітарно-
педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook