Ректорат

27 вересня 2016, 9:00

 

27 вересня 2016 р.                    Київ                             протокол № 8

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про проект Правил прийому на 2017 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

2. Про організацію профорієнтаційної роботи у 2016-2017 рр. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф. Кваша Сергій Миколайович.

3. Про роботу та стан набору слухачів підготовчого відділення НУБіП України. Доповідає завідувач підготовчим відділенням, к.с.-г.н., доц. Багацька Оксана Михайлівна.

4. Про результати вступної кампанії до аспірантури 2016 року. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., проф. Ібатуллін Ігор Ілліч.

5. Про роботу Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології. Доповідає директор, д.б.н., проф. Кашпаров Валерій Олександрович.

6. Про хід збирання пізніх зернових, технічних, кормових культур та посів озимих під урожай 2017 року. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики, д.с.-г.н., проф. Туринський Василь Михайлович.

7. Про рекомендацію до затвердження Положення «Про порядок планування та організацію проведення науково-технічних заходів у НУБіП України»; Положення «Про навчально-науково-виробничий центр НУБіП України»; Положення «Про порядок реєстрації міжнародних проектів та грантів». Доповідає начальник науково-дослідної частини, д.с.-г.н., проф. Отченашко Володимир Віталійович.

8. Інформація про хід ремонтних робіт навчального корпусу № 3. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович.

9. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.

10. Про організацію та проведення Дня донора. Доповідає директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.

11. Про програми практичного навчання студентів за кордоном на 2017 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

12. Про план заходів на жовтень. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська Оксана Дмитрівна.

13. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

14. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook