Обмін досвідом з польськими інженерами

20 вересня 2016, 11:16

    З метою пошуку спільних шляхів розвитку та співпраці НУБІП України з ВУЗами Польщі, успішно завершився робочий візит доцента кафедри надійності техніки Юрія Герасимчука до Варшавського університету наук про життя, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW).
    Під час візиту було проведено ряд ознайомчих зустрічей з колегами з кафедри основ інженерії факультету інженерії сільськогосподарської продукції.
    Вивчивши структуру підрозділу та його історію, перейшли до ознайомлення з методиками викладання технічних дисциплін використовуючи сучасне обладнання на засадах самоокупності процесу. Спілкуючись з колегами, в ході дискусії були розглянуті питання діагностування автотракторної та сільськогосподарської техніки. На базі учбового центру діагностики ремонту та сертифікації доц. Герасимчуком Ю.А. був проведений майстер-клас з вимірювання токсичності відпрацьованих газів двигунів внутрішнього згоряння, як одного із показників підвищення надійності та працездатності тракторів та автомобілів.
    Польські колеги оцінили високий рівень підготовки наших викладачів та запросили до подальшої науково-практичної співпраці.
 
Доц. Герасимчук Ю.А.

 


к.т.н., доцент кафедри надійності техніки НУБіП України
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook