УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК У МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

18 вересня 2016 року
Україна, 02660, Київ,Броварський пр-т, 15

 

14 вересня 2016 року стартувала ювілейна XXV Міжнародна спеціалізована виставка  обладнання та технологій для харчової промисловості, на якій взяли участь провідні вчені факультету – д.т.н., прф. Баль-Прилипко Л.В., к.т.н., доц. Крижова Ю.П. та магістри 1 року навчання спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» – майбутні технологи харчової індустрії.

На виставці було представлене різноманітне обладнання для переробних та харчових підприємств,  як українського  так і закордонного виробництва. Учасники виставки демонстрували лінії для виробництва молочних продуктів, устаткування для хлібокондитерських виробництв, екологічний одноразовий посуд, виготовлений з кукурудзяного крохмалю та ін.

Особливої уваги заслуговують нові розробки обладнання голландських компаній, таких як: MPS RED MEAT SLAUGHTERING B.V., (виробник ліній для забою тварин), JASA (виробник машин для упаковки) та інші, які демонстрували відео найсучасніших технологій, які використовуються у харчовій промисловості.

На виставці також було представлено устаткування та обладнання вітчизняних виробників,  таких як: ФУД ПАК СЕРВІС ( виробник устаткування та матеріалів для упаковки харчової продукції), М'ЯСНИЙ ТЕХНІК (виробник обладнання для м’ясної промисловості), МАТІМЕКС-УКРАЇНА та інші, які викликали неабиякий інтерес, адже все технологічне обладнання, виготовлене цими провідними компаніями, відповідає всім вимогам та нічим не поступається закордонному.

На виставці студенти набули практичних навичок щодо класифікації, експлуатації та роботи суасного технологічного обладнання відомих компаній як України так і зарубіжних компаній. Все це дозволить використати набуті навички та знання під час вивчення основних навчальних дисциплін технологів – атуальні проблеми галузі; експлуатація технологічного обладнання.

Наступним етапом відвідування виставки було взяття участі у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах», де основні результати наукових досліджень факультету представила д.т.н., проф., Баль-Прилипко Л.В. з науковою доповіддю « Інноваційні технології якісних та безпечних м’ясних продуктів». Також Баль-Прилипко Л.В. та студенти розповіли учасникам конференції про наш славетний НУБіП України, його структуру, бази практичної підготовки студентів факультету та багато іншого.

Загалом, участь студентів та науковців факультету у таких виставках та конференціях є актуальною вимогою сьогодення, адже підготовка висококваліфікованих фахівців вимагає не лише значних теоретичних, а й практичних вмінь та навичок.

Наталія Слободянюк,

заступник декана факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook