Участь НПП кафедри у святкуванні року англійської мови в Україні в Американському домі

13 вересня 2016, 19:43
America House

У рік англійської мови в Україні декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук приділяє особливу увагу розширенню співпраці з такими організаціями, як Американський дім (посольства США в Україні) і Британська Рада (Міжнародна організація, що представляє Сполучене Королівство у галузі освіти і культури) і надихає колектив факультету на підвищення професійного рівня, відвідання сезонних шкіл, конференцій, семінарів, тренінгів, розмовних клубів тощо.

Новий навчальний рік на кафедрі англійської філології, яку очолює Арістова Наталія Олександрівна, почався з участі доцента Т.В. Тарнавської та старшого викладача В.В. Ліпської в англомовному святкуванні року англійської мови в Україні 10 вересня в Американському домі.

Найцікавішою частиною свята були бесіди з шістьма дипломатами посольства США в Україні та заступником Надзвичайного та Вповноваженого Посла США в Україні Джорджем Кентом, які були серед гостей свята. Важливим кроком стала домовленість викладачів з аташе з питань культури Шарі Бистрянські та представником регіонального відділення з питань викладання англійської мови в Україні Джоном Сілвером.

Особливо приємно, що разом з викладачами захід відвідали магістри факультету "Землевпорядкування" (декан Т.О. Євсюков). До речі, викладання англійської мови на факультеті передано доценту Т.В. Тарнавській, яка має першу освіту «Аерофотограмметрія», що безпосередньо пов'язано з майбутньою спеціальністю студентів і сприятиме забезпеченню більш ефективного викладання англійської мови на цьому факультеті.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з посольством США в Україні и проведення спільних заходів, спрямованих на розвиток професійного потенціалу викладачів кафедри.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook