Ректорат спланував роботу на тиждень

12 вересня 2016 року

     12 вересня відбулося традиційне засідання ректорату, на якому проведене планування роботи на поточний тиждень. 

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша повідомив про результати Другого з’їзду вищої освіти України, де були обрані два члени Національного агентства із забезпечення якості освіти – Руслан Гурак та Сергій Бондарчук. Сподіваємося, що ця структура ефективно запрацює найближчим часом.

Изображение

Изображение

     Ще однією важливою подією, яка відбулася минулого тижня, стала зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами груп ІІ-IV курсів. Детально про неї можна прочитати у відповідному матеріалі на офіційному сайті університету. Додамо, що за результатами діалогу ректор доручив проректорам і керівникам структурних підрозділів уважно вивчити пропозиції та побажання студентів та усунити всі недоліки.

     Цього тижня служба проректора, навчальний відділ проведуть перевірки дотримання дисципліни як з боку студентів, так і викладачами. Акцент буде зроблено на магістратуру. Також у грудні запланована загальноуніверситетська наукова конференція, де магістри презентують тези своїх дипломних проектів. Після – роботи перевірять на плагіат і приймуть рішення про допущення їх до захисту.

     Проректор Сергій Кваша також візьме участь у засіданні Громадської ради з питань аграрної освіти при МОН, яка проведе аналіз вступної кампанії та напрацює пропозиції до правил прийому-2017.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного на наступне засідання вченої ради. У цьому році буде продовжена традиція заслуховувати керівників структурних підрозділів про виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020». На найближчому засіданні доповідатимуть декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило і директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин.

Изображение

Изображение

     Радник ректора Дмитро Войтюк повідомив про І інженерний форум, який проходитиме 15-16 вересня на базі Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л.Погорілого. 15 вересня відбудеться день поля для викладачів і науковців, а 16 – для студентів. Участь у цих заходах братимуть відповідні делегації нашого університету, а координуватиме візит заступник начальника навчального відділу з питань практичної підготовки Олег Бачинський.

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповів про завершення набору курсантів. Наразі їх чисельність складає понад 420 осіб. Також він запропонував провести 13 жовтня університетські заходи, приурочені Дню захисника України.

     Начальник господарського відділу Володимир Дудченко коротко проінформував про хід ремонтних робіт на основних об’єктах. Він зупинився на відновленні третього навчального корпусу, де вже розпочали утеплення приміщення. На середу заплановано провести нараду щодо енергозбереження, на яку запрошені декани факультетів і директори ННІ, коменданти корпусів і гуртожитків, керівники відповідних служб, аби ще раз акцентувати увагу на необхідності економити.

Изображение

Изображение

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук озвучив пропозицію провести на базі нашого університету в жовтні симпозіум скульпторів України. Цікавим є те, що всі вироби, які будуть виготовлені під час цього заходу, залишаться університету і прикрасять його територію. Також Вадим Анатолійович відмітив вірність кроку про передачу службі харчування буфету, що на першому поверсі центральної студентської їдальні, адже він працює з самого ранку і аж до 21 години та користується попитом серед студентів. Доповнив проректора і голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко, який повідомив про проведення системних перевірок якості харчування, дотримання санітарних норм тощо у студентських їдальнях.

Изображение

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку доручено за тиждень завершити кадрові питання, провести перевірку дотримання трудової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку на кафедрах. Начальнику відділу комплексної безпеки та охорони Василю Моісеєву – внести пропозиції щодо облаштування сигналізацією та відеоспостереженням, активізувати роботу студентської варти. Сергію Кваші – провести підготовку до зборів мешканців гуртожитків, підготувати проект наказу з профорієнтаційної роботи, системно перевіряти якість навчального процесу. Начальнику відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Василю Туринському – забезпечити ефективну посівну кампанію.

Изображение

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook