14 вересня 2016 року відбудеться засідання вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

8 вересня 2016 року

Доводимо до Вашого відома, що 14.09.2016р. в читальній залі, 4 навчального корпусу об 14.00 год. відбудеться засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

Порядок денний:

1. Про хід підготовки акредитаційних справ із наукових спеціальностей «Захист та карантин рослин» і «Екологія» на факультеті Захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідають завідувачі кафедр: екології агросфери та екологічного контролю проф. Чайка В.М., в.о. завідувача кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин доц. Бабич А.Г.).

2. Про хід практичної підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр» зі спеціальності «Біотехнологія» (доповідає заступник декана Дрозд П.Ю.).

3. Про хід реорганізації структурних підрозділів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає заступник декана  доц. Рибалко Ю.В.).

4. Про розробку та наповнення електронних навчальних курсів дисциплін на платформі MOODLE та їх ефективного використання у навчальному процесі (доповідає відповідальний за впровадження ІКТ у навчальний процес Дерменко О.П.).

5. Про затвердження тем дисертаційних робіт докторантів: Сахненко В.В., спеціальність 202 Захист і карантин рослин (науковий керівник проф. Доля М.М.) і Блінкова О.І., спеціальність 101 Екологія (науковий керівник проф. Макаренко Н.А.).

6. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook