Перше вересня - День знань

1 вересня 2016, 9:51

 

Шановні студенти, викладачі й батьки!

    Адміністрація факультету щиро вітає Вас з щорічним 1 Вересням – Днем знань.

    З кожним роком наші стіни випускають кваліфікованих спеціалістів, яким на зміну приходить майбутнє покоління студентів, які до недавнього часу були школярами. Це дуже хвилюючий і урочистий день у житті майбутніх випускників, які зробили один із самих важливих кроків у своє житті. Їм ще багато чого прийдеться навчитися і пізнати у цьому дорослому світі, але добрі і вибагливі викладачі нашого факультету завжди допоможуть і підтримають кожного студента без виключення. Не забуваємо і про старші курси, які з кожним роком підіймаються на сходинку вище і вище, до своєї мрії і кращого майбутнього.

    Славна і багатовікова традиція святкування Дня знань бере свої корні ще у давні часи і поєднало цілі покоління, і це без перебільшення, так як його відзначають і дітлахи у дитячих садках, школярі , студенти і навіть люди, які уже давно закінчили навчальні заклади. Знання – це те що багато століть об’єднує нас і допомагає нам реалізувати свої можливості у велику і непередбаченому світі. Тому ми не маємо право забути про наших викладачів і вчителів, які вкладають всі свої сили і знання, щоб допомогти нам пізнати світ у всіх його проявах. З кожним роком у нашому факультеті впроваджується багато інноваційних програм і систем організації виховання, головна задача, яких підвищити інтелектуальний рівень розвитку студентів і допомогти розвинути їм свій потенціал.

    На сьогодні наші студент приймають активну участь у різноманітних змаганнях, олімпіадах і конференціях, як на рівні університету, так і далеко за його межами, захищаючи і підтримуючи авторитет університету зокрема факультету між іншими вищими навчальними закладами України та за її межами.

    Отже ще раз вітаємо вас з урочистим святом, бажаємо вам: успіхів у навчанні, досягненні вершин і насамперед великого бажання до пізнання і отримання нових знань. І закінчимо на цьому висловлюваннями видатних філософів:

    Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя – учись!

    Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю!

    Доводити людині необхідність знань – це все одно, що переконувати її у корисності зору!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook