Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології зустрів першокурсників

10 серпня 2016 року

 10 серпня 2016 року розпочала свою роботу "Школа першокурсника" на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Метою даної школи є  перспективне формування майбутньої професійно-орієнтованої, всебічно розвиненої особистості. Робота розпочалась з реєстрації учасників, загальна кількість яких склала 111 осіб. 

 
Новоспечених студентів першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології вітав ректор Станіслав Ніколаєнко.  Звертаючись до першокурсників, Станіслав Ніколаєнко зазначив, що якісне навчання – запорука їхнього успіху. Ректор запевнив першокурсників, що вони навчатимуться у гарних умовах, з високою забезпеченістю матеріально-технічної бази лабораторій та високим якісним показником науково-педагогічних працівників. Також, ректор згадав, як сам проживав у гуртожитку №3, де зараз мешкають студенти факультету, і що залишились про нього лише хороші спогади. Насамкінець закликав першокурсників ставити високі цілі та покроково досягати їх, бути працелюбними і доброзичливими.
 
З вступним словом до студентів звернувся декан факультету Микола Доля, привітав всіх присутніх з успішним завершенням вступної компанії та представив своїх заступників. 
 
З батьками першокурсників мав розмову проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який наголосив на важливості батьківської підтримки та своєчасного контролю студентів. Познайомив батьків з основними положеннями навчально-виховного процесу та структурою університету. 
 
Співробітники кафедри культурології на чолі з завідувачем Іриною Майданюк ознайомили учасників школи з колективами художньої самодіяльності університету. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко ознайомила студентів з особливостями навчально-виховного процесу в університеті, директор центру міжнародної діяльності Оксана Рябченко надала інформацію, щодо міжнародних навчальних програм та стажувань, Представники громадських організацій університету ознайомили з можливостями та реаліями студентського самоврядування, викладачі кафедри фізичного виховання надали інформацію, щодо наявності спортивних секцій та абонементних груп. Як результат, студенти виявили бажання приймати участь у спортивному флеш-мобі, грати в міні-футбол та стрітбол, а також пройшли відбір до різних колективів художньої самодіяльності.
 
Юлія Рибалко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook