Гуманітарно-педагогічний готується до Школи першокурсника

2 серпня 2016 року

Завершується вступна кампанія 2016 року. Вона засвідчила, що спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету «Філологія», «Соціальна робота», «Педагогіка вищої школи», «Управління навчальними закладами», «Професійна освіта» користуються попитом у сучасного абітурієнта. Адже конкурс є не тільки на місця за державним замовленням, але й на місця на контрактній основі.

Уже 10 серпня 2016 року відбудеться тренінг «Школа першокурсника», що на ньому ознайомлять з університетом, проведуть зустрічі із деканатом гуманітарно-педагогічного факультету, кафедрою культурології, студентської організації, представниками ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, навчально-методичного відділу, відділу магістерських програм, кафедри фізичного виховання, студентського містечка, первинної профспілкової організації студентів.

За словами декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука, якість проведення Школи першокурсника залежить і від умов проведення. Адже вони повинні бути комфортні. З цією метою на факультеті і проводилися завершальні ремонтні роботи в аудиторіях факультету, що знаходяться в навчальному корпусі № 15.

Студентський будівельний загін і працівники факультету завершували дрібні ремонтні роботи в коридорі корпусу № 15, навчальних аудиторіях (підфарбовували стіни, відмивали фарбу з меблів, дверей, шаф), ремонтували стільці, мили вікна і штори-жалюзі, столи і стільці.

Тож першокурсників чекають оновлені аудиторії, оновлений навчальний корпус, щоб вони в затишних та комфортних умов здобували знання, практичні навички.

 
Світлана Харченко, заступник декана 
гуманітарно-педагогічного факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook