Почули і зробили: у навчальному корпусі №10 відремонтована система природнього освітлення аудиторій

7 липня 2016 року

 Весна 2016 року видалася похмурою і дощливою. У навчальних аудиторіях 232 та 233 навчального корпусу №10, де встановлені системи природнього освітлення, через негоду, їх протікання було неможливо проводити заняття. На що нарікали і студенти, і викладачі.

 
Незважаючи на скрутний фінансовий стан, силами будівельної бригади університету були встановлені захисні конструкції, які, по-перше, збережуть попадання сонячного світла до аудиторій, а, по-друге, захистять від дощів, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. На разі проблема вирішена і навчальному процесі збоїв не буде. Окрім цього, триває ремонт і в середині аудиторій.
 
 
 
Паралельно завершений поточний ремонт даху і на першому навчальному корпусі, де також над холом є система природнього освітлення. Замінена покрівля і над аудиторіями кафедри ботаніки.
 
 
Ректорат університету, використовуючи можливості власної будівельної бригади, студентських будівельних загонів, з урахуванням обмеженого фінансування проводить як поточні, так і капітальні ремонти. Нині вивчається можливість ремонту даху в гуртожитку №6.
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook