Випускники факультету харчових технологій отримали очікувані дипломи

29 червня 2016 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, ауд. 404

     29 червня 2016 року майже 100 студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали дипломи бакалаврів.

     Наказ про завершення навчання зачитала декан Лариса Баль-Прилипко. Вона привітала новоспечених бакалаврів з цією святковою подією та запросила продовжити навчання в магістратурі, а згодом – і в аспірантурі рідного факультету.

     Подяки з рук декана отримали випускники, які за чотири роки навчання були найактивнішими у громадському, мистецькому та спортивному житті факультету – Аліна Демяненко, Богдан Субота, Дмитро Петрук, Олена Корейба, Ігор Прасул, Едуард Бобришев, Анастасія Мельник, Андрій Іжик та капітан факультетської баскетбольної команди Яна Митник.

     Від керівництва університету випускників привітав начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, який відзначив, що сьогодні у нашій державі особлива увага надається саме харчовій промисловості. Вона є запорукою продовольчої, а отже і національної безпеки країни. Тому володарі дипломів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК знайдуть своє місце у житті, адже за ними – великі перспективи.

Ірина Білоус

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook