Вроцлав-Київ: налагоджена творча співпраця

27 травня 2016, 10:45
Вроцлав. Польща

Вроцлав-Київ:  налагоджена творча співпраця

У рамках освітньої співпраці двох знаних університетів (Національного університету біоресурсів і природокористування України та Вроцлавського природничого університету) нещодавно відбулися взаємні візити творчих колективів.

Вокальний студентсько-викладацький колектив «Soulband» нашого університету, на запрошення Університету природничих наук, взяв участь у святкових заходах, присвячених Дням Натуралістів, що проходили 20-23 травня у місті Вроцлаві.

Дружня творча атмосфера, обмін досвідом, творчі майстер- класи з естрадного та фольклорного співу, знайомство з польською культурою хореографії і вокалу, цікаві екскурсії – це ті маленькі, але міцні цеглинки, на яких тримається величезна складова освітньої, наукової та культурної взаємодії народів.

Не забарився також візит до Києва польського творчого танцювального колективу в рамках Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна». Хлопці і  дівчата з Вроцлава виступили на гала-концерті фестивалю, ознайомились з історичними пам’ятками Києва, помилувались краєвидами міста з дніпровських круч, приємно провели вечори біля вогнища.

Вокальний колектив «Soulband» висловлює щиру подяку керівництву НУБіП України, ректорату Вроцлавського природничого університету, відділу міжнародних зв’язків, гуманітарно-педагогічному та ветеринарному факультетам, особисто професору Олегу Мельнику за сприяння, допомогу і підтримку взаємних візитів та можливість зміцніти освітьо-культурні зв’язки Україна - Польща.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook