Триває профорієнтаційна робота з учнями та батьками

22 травня 2016 року

        Старший викладач кафедри англійської філології НУБіП України Христюк Світлана Борисівна зустрілася з учнями 11 класу гімназії № 183 "Фортуна" з поглибленим вивченням англійської мови Дніпровського району міста Києва в рамках профорієнтаційної роботи. Викладач репрезентувала історію університету, його структурні підрозділи, зокрема, зосередила увагу учнів на гуманітарно-педагогічному факультеті та спеціальності «Філологія» спеціалізації «Мова і література (англійська, німецька)». Також познайомила з офіційною інформацією про університет, через роздатковий матеріал наблизила учнів до вступної кампанії 2016, надавши інформацію про форми навчання, спеціальності (спеціалізації), перелік конкурсних предметів, строки прийому документів, відповіла на додаткові запитання та зробила фото на згадку про приємну зустріч.

        Старший викладач кафедри Качмарчик Світлана Григорівна на загальношкільних зборах мала змогу зустрітися з батьками та учнями ЗОШ № 4 м. Гребінки, Полтавської області. Вона надала вичерпну інформацію щодо цьогорічної вступної кампанії, спеціальностей, вартості навчання, культурно-масової та спортивної діяльності в університеті. Батьків та учнів особливо зацікавила можливість навчатися в англомовних групах, проходження практики на вітчизняних підприємствах та за кордоном, а також наявність міжнародних програм обміну студентами.

 За дорученням старшого викладача кафедри Люлька Михайла Євгеновича студент першого курсу факультету комп'ютерних технологій Чередниченко Георгій провів профорієнтаційну бесіду зі школярами, які проходили ЗНО з української мови.

   Доцент кафедри Пастернак Тетяна Анатоліївна провела профорієнтаційну роботу в загальньоосвітніх школах I-III ступенів № 84 та № 181 Печерського району м. Києва.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook