Профорієнтація кафедри фінансів триває

13 травня 2016 року

За дорученням керівництва НУБіП України та на виконання розпорядження ректора від 12.04.2016 року №9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016р», представники кафедри фінансів активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.

 


5 травня 2016 року, у пунктах проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО кандидат економічних наук, старший викладач Євенко Тетяна Іванівна, старший лаборант кафедри фінансів НУБіП України Марченко Ігор Борисович провели профорієнтаційну роботу, в загальноосвітніх навчальних закладах Дніпровського району м. Києва, зокрема з учнями середньої загальноосвітньої школи №99, навчально-виховного комплексу №176. У цих закладах м. Києва проводилося ЗНО з української мови і літератури.
6 травня 2016 року представники кафедри провели профорієнтаційну роботу, в загальноосвітніх навчальних закладах Бородянського району Київської області, зокрема в Бородянських спеціалізованих школах – загальноосвітніх закладах І-ІІІ ступенів №1 та №2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

 

Під час зустрічей Євенко Т.І. та Марченко І.Б. ознайомили майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Проінформували про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на економічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри.


Євенко Т.І.,

старший викладач кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook