Факультет землевпорядкування провів профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО з української мови та літератури

11 травня 2016 року

За дорученням керівництва НУБіП України та на виконання розпорядження ректора від 12.04.2016 року № 9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 р», викладачі факультету активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.
     Факультет землевпорядкування був закріплений за Чернігівською, Васильківським та Києво-Святошинськими районами Київської області, а також Святошинським районом м. Києва. Знання української мови та літератури у випускників оцінювали 5 травня 2016 року. На факультеті землевпорядкування деканом Тарасом Євсюковим було складено план проведення заходів по профорієнтації і визначено відповідальних осіб від кафедр.

     Доцент кафедри управління земельними ресурсами Євген Бутенко та аспірант Роман Харитоненко спілкувалися з майбутніми абітурієнтами біля пункту тестування – Васильківська ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 Київської області, де представники факультету запросили на навчання до НУБіП України випускників та спілкувалися з батьками, які очікували біля школи. 

     

     Асистент кафедри землевпорядного проектування Ірина Колганова та студент 3 курсу Олексій Кулаковський традиційно опікувалися Боярською гімназією. Там вже проводили навесні зустріч з випускниками. 
     Оскільки цей навчальний заклад став одним з пунктів проведення ЗНО з української мови та літератури Києво-Святошинського району, то вони не змогли втратити можливості ще раз прорекламувати НУБіП України.

     

     Доцент кафедри геоінформаційних систем і технологій Антоніна Москаленко охопила Святошинський район м. Києва. Пункт прийому ЗНО "Київський університет права НАН України" (вул. Академіка Доброхотова, 7-А) – перед початком тестування роздала майбутнім абітурієнтам та їх батькам інформацію про правила прийому в НУБіП України. 

     Наступним став пункт прийому ЗНО "Відкритий міжнародний університет розвитку людини" (вул. Львівська, 23). Антоніна Москаленко під час проведення ЗНО не втрачала часу і поспілкувалась з "групою підтримки" майбутніх студентів, тобто з їх батьками та друзями - приємно здивували, що про НУБіП знають від сьогоднішніх студентів і знають тільки хороше! Планують вступати... розповіла, що треба ставити пріоритет 1.
     Накінець заходу було обрано пункт прийому ЗНО "Київська гімназія №287 Святошинського району м. Києва", де Антоніна Анатоліївна ловила майбутніх абітурієнтів на виході з ЗНО, розповідала про НУБіП України, як учні так і батьки охоче брали інформацію, цікавились спеціальностями "для міста". Біля цієї гімназії були ще студенти з університету КРОК – проводили агітацію, але державним навчальним закладом з славетною історією, яким є НУБіП України, цікавляться більше, особливо батьки.

     

     

     Доцент кафедри земельного кадастру Наталія Бавровська рекламувала НУБіП України під час складання ЗНО в м. Вишневе Києво-Святошинського району. Спілкувалася як з випускниками, так і з батьками, які охоче брали листівки з правилами прийому до нашого Університету та специфікою навчання.    

     Також напередодні свят доцентами кафедри земельного кадастру Ларисою Паламарчук та Наталією Бавровською було проведено профорієнтаційну роботу в Навчально-виховних комплексах I-III ступенів акредитації в с. Софіївська Борщагівка та с. Хотів Києво-Святошинського району. 


 

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook