Ректорат: максимальна увага організації літньої екзаменаційної сесії

25 квітня 2016 року

     25 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головним завданням на поточний тиждень ректор університету визначив підготовку до організованого проведення літньої екзаменаційної сесії. Відповідні доручення отримали проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт на всіх об’єктах університету. Зокрема, триває капітальний ремонт місць загального користування у гуртожитку №10, наполовину встановлено шатровий дах гуртожитку №11, за графіком ремонтується аудиторія №79 першого навчального корпусу. На контролі – заміна покрівлі 12-го корпусу, де вже перекрито 10500 квадратних метрів, ще залишилося – 2200.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про пропозицію створити центр конярства та бджільництва, який інтегрується в навчальний процес. Наразі це питання вивчається детальніше. Як зазначив проректор, на цьому тижні запланована нарада з поліпшення роботи служби закладів харчування за результатами аудиту. Відповідну нараду буде проведено і з питань інформатизації університету. 

    Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про хід весняно-польових робіт у навчально-дослідних господарствах, підготовку звітності по науковій роботі за перший квартал.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект плану роботи ректорату на травень. Зокрема, на наступному засіданні вченої ради, яке відбудеться 25 травня, заслуховуватимуться звіти про виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів і в Бережанському агротехнічному інституті.

     Завтра в університеті пройдуть тематичні заходи, присвячені 30-ій річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС. Тематична конференція розпочне свою роботу о 1000 в аудиторії 228 корпусу №10. А вже о 1500 в тій же аудиторії відбудеться зустріч ректора зі студентським самоврядуванням, старостами груп та профоргами студентської профспілки.

     Керівники структурних підрозділів і відділів доповіли про виконання доручень і план роботи на поточний тиждень. 

     

 

      На завершення ректор Станіслав Ніколаєнко доручив директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталію Коваленку контролювати виконання плану підготовки до Дня університету, Ігорю Ібатулліну – провести наради з благоустрою території, практичного навчання студентів у навчально-дослідних господарствах, завідувачу кафедри військової підготовки Анатолію Есаулову – розробити план підготовки до відзначення 90-річчя кафедри.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook