Вчена рада затвердила звіт декана щодо виконання заходів реалізації програми розвитку факультету

22 квітня 2016, 15:40

20 квітня Микола Іванович Цвіліховський прозвітував перед вченою радою університету про якість підготовки фахівців на факультеті ветеринарної медицини та його матеріально-технічну базу у контексті виконання заходів реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020. Доповідач представив кадровий потенціал факультету, контингент студентів, які на ньому навчаються, стан справ стосовно відкриття нових спеціальностей для підготовки фахівців ветеринарної медицини. Крім того, Микола Іванович зупинився на співпраці факультету з партнерами та виконанні науково-дослідних тематик, які виконуються як за бюджетним фінансуванням, так і за госпдоговірним розрахунком.

Доповідачем також було окреслено ряд проблем, які турбують працівників факультету та студентів, зокрема, оновлення матеріально-технічної бази аудиторій.

Вашій увазі пропонується повний звіт Миколи Івановича Цвіліховського перед вченою радою університету «Про якість підготовки фахівців, розвиток матеріально-технічної бази та виконання Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» факультетом ветеринарної медицини».

Ю. Харкевич

(за матеріалами, представленими у новинах сайту НУБіП України)

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook