Студенти економічного факультету взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Банківська справа»

20 квітня 2016 року

Студенти економічного факультету Андрій Лис (2 курсу (с.т.) і Надія Кузьменко (1 курс магістратури) взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки "Фінанси і кредит", спеціальність "Банківська справа", що відбулася 12 – 14 квітня у Харківському інституті Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи».

 

Кращі знавці банківської справи зібралися у Харкові, щоб перевірити власні знання та ерудицію. Було 45 представників із різних університетів усіх регіонів України.
Студентам були запропоновані завдання, розв’язання яких вимагало спеціальних знань та знання нормативної бази, що стосуються банківської діяльності.
Учасники Олімпіади були нагороджені в різних номінаціях.

 

Андрій Лис був відзначений організаторами дипломом у номінації «За креативність».
Загалом Олімпіада проводилася в чотири тури.
Першим туром був бліц-турнір. В цьому змаганні учасникам випала нагода відповісти на короткі запитання або дати визначення банківської термінології.
Другим туром було складання тестів в відомій системі Moodle. Учасникам було необхідно відповісти на запропоновані тестові завдання.
Третім випробуванням стало розв’язання аналітико-розрахункової задачі. Для успішного «подолання» задачі студентам необхідно було згадати всі свої набутті знання з банківської справи.
Завершальним четвертим туром було вирішення запропонованої проблеми та надання практичних пропозицій органам, що регулюють грошовий ринок і Україні.

Наші студенти гідно показали, що НУБіП не лише готує професіоналів у аграрній сфері, але і банкірів.


М.С. Ващик
доцент кафедри банківської справи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook