Згадуємо незабутній творчий вечір "Англійська мова без кордонів".

13 квітня 2016, 15:00
навчальний корпус № 1, каб. 15

Для кожної людини, яка прагне побудувати хорошу кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і, врешті-решт, урізноманітнити своє життя та зробити його більш цікавим, вивчення англійської мови є просто необхідним. Одним з найяскравіших заходів у рамках тижня англійської мови можна назвати творчий вечір “Англійська мова без кордонів”, який відбувся у середу, 13 квітня 2016 року. Цього року це був не просто концерт, а ревю-феєрія, спрямована на покращення мотивації вивчення студентами англійської мови.

Неймовірно мелодійно звучали пісні «Helpless», «Maybe I maybe you», у виконанні студентів факультету аграрного менеджменту Пиренко Тетяни та Карачевського Данила. Також студенти факультету інформаційних технологій виступили з піснею “Numb”.

Додали насиченості кольорів до музичної палітри свята і танцювальні номери. Особливо захопливим виявився номер у постановці директора танцювального колективу Світлани Макоди (Love story) студентів ветеринарного факультету.

Яскравим був запальний танок (Great Gatsby) у виконанні студентки ІІ курсу 1 групи СП Пекаревої Вікторії.

Студенти другого курсу юридичного факультету не залишились осторонь і долучились до участі у заході, вони декламували гарні вірші про кохання.

Дотепні та захоплюючі інсценування у постановці студентів першого курсу економічного факультету та факультету аграрного менеджменту дуже прийшлися до душі глядачам.

Щиро дякуємо студентам першого курсу спеціальності “Соціальна педагогіка” за виконання пісні Guns’n’Roses “Knocking on Heaven’s Door”.

У святі взяла участь наймолодша учасниця Олександра Клименко, яка представила глядачам веселу композицію “Sing”.

Кульмінацією свята став виступ студенток І курсу 1 групи СП з піснею “If you happy and you know it”.

Проведений захід поєднав у собі цікаву навчальну інформацію з англійської мови, познайомив із культурними та музичними традиціями англомовних країн, показав блискучі таланти і творчість наших дітей і просто подарував усім гарний настрій.

НПП кафедри англійської філології було організовано виставку кращих стінгазет «English is All Over the World». Студенти активно взяли участь у виготовленні стінгазет на різноманітні теми, що їх цікавлять.

Студенти та колективи, які були активними учасниками тижня англійської мови, були нагороджені грамотами та подяками.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook