З МЕТОЮ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ

16 квітня 2016 року
м. Київ, НУБіП України

З метою раціонального використання робочого часу , за проханням студентської організації університету, наказом ректора Станіслава Ніколаєнка № 358 від 4.04.2016 р. занятття студентів денної форми за ОС «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» усіх курсів  4, 5, 6 травня 2016 р. перенесені на суботи  9 , 16 та 23 квітня 2016 р.

Для забезпечення повноцінного навчального процесу на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК деканом Ларисою Баль-Прилипко було здійснено перевірку наявності студентів на заняттях усіх курсів 16 квітня 2016 р. Явка студентів факультету на заняттях складала 97%.
Наприклад на кафедрі стандартизації та сертифікації с.-г. продукції доцент Юлія Слива провела заняття з дисципліни «Менеджмент навколишнього середовища», явка студентів - 98%.

На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій на першій парі відбувся іспит у студентів  IV курсу з дисципліни «Технологічне обладнання рибопереробних виробництв», який приймали доцент Віктор Сарана та професор Владислав Сухенко. На екзамен з перевіркою завітала декан факультету професор Лариса Баль-Прилипко. Було відмічена 100% явка студентів.

На кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів:

лабораторні заняття  зі студентами 3 курсу 1,2 груп з дисципліни «Технологія бродильних виробництв», явка студентів - 100% - викладачі доцент Людмила Тищенко, асистент Ірина Веретинська.

 

Лекційне заняття зі студентами 3 курсу 1, 2 груп з дисципліни «Менеджмент» - викладач – професор Віктор Ємцев - явка -97%.

  

На кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбулась з магістрами 1-го року навчання цікава зустріч із завідувачем кафедрою докт. біол. наук Людмилою Деревянко та лекції з дисципліни «Технологія консервування і зберігання м’яса» -явка  студентів - 99%.

 

Після закінчення занять студенти разом з кураторами і деканатом продовжать роботу  над підготовкою до Міжнародного фестивалю «Голосіївська Весна-2016». 

Наталія Слободянюк,

заступник декана факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook