Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу

18 квітня 2016 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс

на заміщення посад науково-педагогічного персоналу:

деканів факультетів: інформаційних технологій; юридичного.

Заяви приймаються по 18 травня 2016 р. включно. Умови конкурсу визначені Порядком проведення конкурсу на заміщення посад декана факультету, директора інституту, керівника відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України, який розміщено на сайті університету (розділ «Відділ кадрів»).
 
завідувачів кафедр: конярства і бджільництва (1); комп’ютерних наук (1); бухгалтерського обліку і аудиту (1); оподаткування і страхування (1); економіки праці та розвитку сільських територій (1); рослинництва (1); загальної хімії (1); генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського (1); садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка (1); екобіотехнології та біорізноманіття (1); молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки (1); екології агросфери та екологічного контролю (1); фізіології, біохімії рослин та біоенергетики (1); транспортних технологій та засобів у АПК (1); будівництва (1); механіки (1); історії і політології (1); української та класичних мов (1); культурології (1); романо-германських мов і перекладу (1); іноземної філології і перекладу (1); технології деревообробки (1); біології лісу та мисливствознавства (1); лісової таксації та лісовпорядкування (1); цивільного та господарського права (1); адміністративного та фінансового права (1); процесів і обладнання переробки продукції АПК (1); стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції (1); терапії та клінічної діагностики (1); патологічної анатомії (1); мікробіології, вірусології та біотехнології (1)
 
доцентів кафедр: садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка (1).
 
Заяви приймаються по 29 квітня 2016 р. включно. Умови конкурсу визначені Порядком проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, який розміщено на сайті університету (розділ «Відділ кадрів»).
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook