Студенти Ніжинського агротехнічного коледжу відвідали Національний музей «Чорнобиль» в Києві

12 квітня 2016 року
Національний музей «Чорнобиль», Київ

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років із дня Чорнобильської трагедії. В Ніжинському агротехнічному коледжі заплановано ряд заходів щодо вшанування цієї події, одним з яких є екскурсія до Національного музею «Чорнобиль» у місті Києві.  

12 квітня студенти спеціальностей «Бухгалтерський облік»
(група ОН141) та «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» (група АН141) в супроводі викладача дисциплін «Безпека життєдіяльності», «Основи екології» Ірини Савченко, відвідали Національний музей «Чорнобиль».

Студентів вразили цікаві експонати музею, фотографії учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, багатьох з яких вже немає в живих; фотографії дітей, які народилися після катастрофи й мають певні проблеми зі здоров’ям. За годину екскурсії жоден студент не промовив ані слова, тому що настільки прониклися трагізмом тих подій.

Дана екскурсійна поїздка запланована робочою програмою з дисципліни «Безпека життєдіяльності», тому після відвідування музею та повернення додому студенти пишуть звіти щодо стану радіаційної ситуації в Україні.

 

Ірина Савченко,

викладач дисципліни «Безпека життєдіяльності»

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook