Екскурсія на Трипільську теплову електростанцію

6 квітня 2016 року

    30 березня наша група ЕЕТ– 1401 СК( електротехніка та електротехнології) поїхала з екскурсією на Трипільську теплову електростанцію, яку організували дирекція інституту та викладачі кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Гребченко Микола Васильович та Іванченко Анатолій Васильович. По-перше, вразили об'єми та потужності підприємства, по-друге, ми побачили багато практичних моментів, що стосуються дисциплін, які ми вивчаємо (основи релейного захисту, електрична частина станцій та підстанцій, техніка високих напруг, електричні системи та мережі).
Маршрут нашої екскурсії майже повністю відповідав послідовності технологічного процесу вироблення електричної енергії: паливно-транспортний цех, котло-турбінний цех та електричний цех. Також ми побували на закритому розподільчому пристрої 6 кВ та відкритому розподільчому пристрої 110, 330 кВ та побачили роботу вагоноперекидача.


    Висока ефективність та насиченість екскурсії була забезпечена провідними спеціалістами ТЕС в особі заступника головного інженера з експлуатації – Беспалого Андрія Миколайовича та старшого начальника зміни станції – Гордона Ігоря Миколайовича. Висловлюємо подяку за цікаву та дуже корисну екскурсію.
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook