Викладачі електротехнічних дисциплін підвищують кваліфікацію

4 квітня 2016 року

    Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України на 2016 рік фахівцями ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та ННІ післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України з 21 березня до 01 квітня 2016 року проведено курси підвищення кваліфікації для викладачів електротехнічних дисциплін ВНЗ І-ІV рівнів акредитації.
В роботі курсів прийняло участь 25 викладачів з 8 вищих навчальних закладів. Під час навчання було проведено заняття по основним дисциплінам фахової підготовки фахівців електриків та енергетиків, а саме: "Автоматизація технологічних процесів і систем автоматичного керування", "Експлуатація та ремонт електро-устаткування та засобів автоматизації", "Електричні машини і апарати", "Електропостачання сільського господарства", "Електропривод сільськогосподарських машин", "Контрольно-вимірювальні прилади з основами метрології", "Монтаж електрообладнання і систем керування", "Основи електроніки і мікросхемотехніки", "Теоретичні основи електротехніки". Слухачі були ознайомлені із сучасними методами проведення занять, комп'ютерними та дистанційними технологіями викладання, з новим лабораторним обладнанням.
    Після захисту випускних робіт слухачі курсів отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.


    "Проведення таких занять сприяє обміну педагогічним досвідом та підвищує рівень викладання. Їх потрібно проводити регулярно!" – це та теза, яка є спільною для учасників та організаторів і характеризує ефективність проведеного заходу.


Заступник директора ННІ ЕАЕ
С. Волошин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook