Проходять курси підвищення кваліфікації на базі КНУ ім. Шевченка у CISCO Network Academy за напрямом "CCNA routing and switching"

26 березня 2016, 1:44

    У ХХІ сторіччі головною передумовою є уміння а головне бажання до саморозвитку та самонавчання. Адже саме це і є запорука успіху. Бо у мінливому швидкому і насиченому інформаційному віці на перший план виходить здатність фахівця підвищувати власну кваліфікацію. Взятий вектор деканом факультету Інформаційних технологій Олени Глазунової і завідувачем кафедри компютерних наук Белли Голуб на те щоб НПП були конкурентноспроможні на ринку інформаційних мізків викладачі стараються підвищувати власну фахову компетентність. 

 

   Тому викладач кафедри компютерних наук Блозва Андрій, та студент 4 курсу Тронько Дмитро проходять курси підвищення кваліфікації на базі КНУ ім. Шевченка у CISCO Network Academy за напрямом "CCNA routing and switching". Дані курси це якісний крок у перед і для факультету. Бо по завершенню дасть змогу проводити таку ж підготовку студентів і на базі факультету Інформаційних технологій. Варто зауважити, що саме апаратне забезпечення компанії CISCO рахується одним із найякісніших на ринку мережевих технологій і його частка ринку у світі становить 85%. 

 

 

Блозва Андрій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook