НІЖИНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЄ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

22 березня 2016 року
Читальний зал

19 березня 2016 року Ніжинський агротехнічний коледж та Ніжинський агротехнічний інститут раді були вітати учнів загальноосвітніх шкіл та професійно-аграрних ліцеїв Чернігівської області – майбутніх абітурієнтів  наших навчальних закладів.

Абітурієнти разом з їхніми батьками ділилися враженнями стосовно того, що про цей захід знали заздалегідь, тому що викладачі закладів разом зі студентами протягом зимово-весняного періоду відвідували загальноосвітні школи та професійно-технічні ліцеї Чернігівської області, надсилали рекламні матеріали поштою, розміщували оголошення в міському та приміському транспорті з метою проведення якісної профорієнтаційної роботи.

Перед гостями виступила директор Ніжинського агротехнічного коледжу Олена Литовченко, яка розповіла про етапи заснування коледжу, ознайомила присутніх з його навчальними підрозділами; організацією навчально-виховного процесу, матеріально-технічною базою, можливістю ступеневої освіти на базі ОКР «Молодший спеціаліст» й наголосила на перевагах навчання в агротехнічному коледжі.

Директор інституту Василь Лукач ознайомив гостей із традиціями та сьогоденням вишу, його специфікою як навчального закладу із поглибленою практичною підготовкою фахівців. Відзначив потенційні можливості майбутніх фахівців аграрної сфери для ведення успішних сімейних господарств, що є актуальним у Чернігівському регіоні.

З особливостями вступу у 2016 році ознайомила Тетяна Романенко, відповідальний секретар приймальної комісії коледжу.  Зокрема зосередила увагу на новому переліку спеціальностей, досить обмежених строках подачі документів, що триватиме лише 10 днів з 11 липня до 20 липня

2016 року та подачі заяв за ОКР «Молодший спеціаліст» тільки в паперовій формі.

З роботою студентської ради коледжу присутніх ознайомила студентка 3-го курсу Катерина Повисша, яка досить цікаво й змістовно розповіла про напрями роботи органу студентського самоврядування; безліч заходів, організаторами та учасниками яких є студенти коледжу. Із великим задоволенням гості слухали про успіхи студентів в культурно-масовій роботі, спортивній та громадській діяльності, про можливість всіх бажаючих реалізувати свої таланти в спортивних секціях або гуртках художньої самодіяльності.

Після офіційної частини надійшло багато запитань щодо вступу та майбутнього навчання у коледжі. Кожен з гостей мав змогу поспілкуватися особисто з керівниками структурних підрозділів, викладачами, студентами і почути відповіді на свої запитання. Крім того, присутні мали змогу оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу, а саме: відвідати навчальні аудиторії та лабораторії, спортивний комплекс.

 

Висловлюємо всім майбутнім абітурієнтам

щиру вдячність за бажання навчатися

у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»!

 

Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook