ВІТАЄМО команду коледжу за зайняте ІІ місце в обласних змаганнях з баскетболу!

19 березня 2016 року
Спортивний зал

15 березня 2016 року згідно з листом Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» АПК України та графіком проведення Всеукраїнських фінальних та обласних змагань серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Мінагрополітики у 2015-2016 навчальному році команда Ніжинського агротехнічного коледжу під керівництвом досвідченого наставника, викладача вищої категорії, тренера Віктора Кузьміна брала участь в обласних змаганнях з баскетболу, які були організовані на базі спортивного комплексу Ніжинського агротехнічного коледжу.

У змаганнях брали участь команди ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж», Чернігівського кооперативного технікуму, Прилуцького агротехнічного коледжу.

 Після напруженого, але цікавого протистояння, коли рахунок змінювався кожної миті й значення мав кожен закинутий у кільце мʼяч, місця розподілилися наступним чином:

І місце ­– команда Чернігівського кооперативного технікуму;

ІІ місце – команда Ніжинського агротехнічного коледжу;

ІІІ місце – команда Прилуцького агротехнічного коледжу.

Вітаємо команду коледжу й тренера з почесним ІІ місцем, яке стало квитком на Всеукраїнські змагання з баскетболу, що будуть проходити в м. Біла Церква наприкінці березня 2016 року.

То ж бажаємо спортсменам якнайкраще підготуватися до наступного етапу й вибороти перемогу!

Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook