День відкритих дверей - погляд у майбутнє!

13 березня 2016 року
Аудиторія 412

12 березня на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся «День відкритих дверей».
Захід був організований для випускників шкіл, технікумів коледжів - майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. На День відкритих дверей на факультет завітало 82 абітурієнта, з яких 34 - майбутні випускники технікумів та 48 - школи.

Розпочалося свято з вітального слова декана факультету Миколи Івановича Цвіліховського та проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Миколайовича Кваші. Вони охарактеризували основні принципи і засади діяльності університету, новини які відбулися у структурі. Наголосили на тому, що НУБіП України - це університет, який готує фахівців для різних галузей господарства. Також абітурієнти отримали інформацію про можливості проведення студентами дозвілля, матеріальну і спортивну базу, лабораторії, міжнародні практики, можливості отримувати подвійні дипломи тощо. Ще однією перевагою навчання в нашому університеті, зазначив Сергій Миколайович, є його зручне і престижне розташування.

Декан факультету академік Цвiлiховський Микола Iванович презентував історію та сьогодення факультету ветеринарної медицини, представив науково-педагогічний колектив кафедр. Ознайомив гостей із основною метою діяльності факультету, особливостями підготовки лікарів ветеринарної медицини. Наголосив на тому, що на сьогодні увійшов у дію новий навчальний план, адаптований до навчального процесу кращих Європейських університетів, який передбачає підготовку лікаря ветеринарної медицини за освітнім ступенем "Магістр" на базі повної середньої освіти (випускники середніх загальноосвітніх шкіл та технікумів і коледжів). Також представники факультету відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів, надали їм детальну інформацію.

Завідувач військової кафедри Єсаулов Анатолій Олексійович ознайомив присутніх з можливістю отримання під час навчання додаткового військового фаху за спеціальністю"Ветеринарне забезпечення військових частин (сил)", що є надзвичайно актуальним на сучасному етапі становлення нашої держави.
Усі присутні мали змогу переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Заступник голови студентської організації факультету ознайомила абітурієнтів  із студентським життям, культурно-масовою роботою, спортивно-масовою роботоб та науковою діяльністю студентів.

Уцілому, захід виявився дієвим, тому з нетерпінням чекаємо вступної кампанії аби стіни факультету знову наповнилися новими голосами!

 

Деканат ФВМ

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook