Sic itur ad astra: на гуманітарно-педагогічному факультеті підбито підсумки І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

1 березня 2016, 20:07

24.02.2016 року пройшов другий етап І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів усіх спеціальностей, окрім філологічних.

На відбірковому етапі (07.02.2016) до І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, що організували і провели НПП кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і кафедра англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету, виявили бажання перевірити свої знання більше 80 студентів різних спеціальностей НУБіП України, які мали бажання перевірити якість своїх знань з англійської мови, оскільки іншомовне спілкування стає суттєвим компонентом майбутньої професійної діяльності спеціаліста.         Учасники першого етапу, що показали найкращі результати, виборювали право називатися найкращим знавцем англійської мови в другому (фінальному) етапі.

Олімпіада проводилась у два етапи, які відповідають основним мовним компетенціям. Перший полягав у виявленні теоретичних граматичних знань з іноземної мови, а також читання автентичних текстів англійською мовою з відповідними завданнями на розуміння тексту. На другому етапі олімпіади оцінювали комунікативні навички студентів. Створена розпорядженням декана гуманітарно-педагогічного факультету проф. Шинкарука В.Д. конкурсна комісія (голова комісії – к.пед.н., доц. Іванова О.В., члени комісії – к.пед.н., доц. Найдьонова А.В., к.пед.н., доц.Мудра С.В., ст.викл. Харчук Н.С., ст.викл. Данькевич Л.Р.) об’єктивно перевірила та оцінила знання студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, читання, письма).

За рішенням конкурсної комісії

І місце посіла Лукащук Яна, студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (ст. викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Турчак О.М.);

ІІ місце посів Сорока Олексій, студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (ст. викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Турчак О.М.),

ІІІ місце віддали Саблюк Вікторії, студентка факультету ветеринарної медицини (викладач кафедри англійської філології Дячук О. В.).

Яна Лукащук, що посіла перше місце, братиме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (для нефілологічних спеціальностей), що незабаром пройде в НТУУ «КПІ».

Побажаємо Яні перемоги!
 

 

к.пед.н., доцент кафедри англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Яременко Н.В.

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook