Планування та проведення виховної роботи – запорука її успішного виконання

22 лютого 2016, 23:02

  Планування та проведення виховної роботи на юридичному факультеті здійснюється згідно плану проведення виховної роботи серед студентів юридичного факультету, затвердженого директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку В. Коваленком.
19 лютого відбулося засідання наставників академічних груп юридичного факультету, на якому була розглянута низка питань, винесених на порядок денний. Серед них: план заходів на весняний семестр, проведення заходів щодо попередження пропусків занять студентами факультету та поліпшення санітарно-естетичного вигляду кімнат в гуртожитку № 4.

  


   Заступник декана Олена Улютіна розпочала засідання з інформування про план загально-університетських культурно-виховних та спортивно-масових заходів на весняний семестр та необхідність залучення студентів до їх проведення.
Згодом перейшли до питання контролю за відвідуванням занять студентами факультету та затвердили заходи, спрямовані на попередження пропусків. Активну участь в їх обговоренні взяли наставники академічних груп Юлія Канарик, Ірина Фещенко, Юлія Янчук, Ольга Кулинич, Ірина Андрушко, Людмила Головко та інші. Найбільш дієвими заходами попередження пропусків занять були визнані такі, як: контроль за відвідуванням; виявлення студентів, схильних до пропусків занять без поважних причин; проведення зустрічей, індивідуальних бесід та виховних годин зі студентами, схильними до пропусків занять; залучення таких студентів до участі в спортивно-масових, культурних заходах та до роботи в органах студентського самоврядування.


   Наприкінці засідання був затверджений графік відвідування гуртожитку №4 наставниками академічних груп юридичного факультету. Згідно нього наставники проведуть інформаційно-виховні години, на яких обговорять питання пропусків занять без поважних причин, санітарний стан кімнат, організації відпочинку та порушення дисципліни в гуртожитку. Окрім того, протягом весняного семестру щомісяця наставниками академічних груп будуть проводитись зі студентами бесіди, спрямовані на морально-етичне виховання студентської молоді.

Заступник декана юридичного факультету,
Олена Улютіна
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook