Співробітники кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого провели всі заплановані на 2015-2016 навчальний рік відкриті лекції

17 лютого 2016, 21:35

Були проведені наступні відкриті лекції:
1.    Професора Томчука В.А. з дисципліни: «Ветеринарна клінічна біохімія» на тему: «Лабораторна діагностика порушень обміну вуглеводів в організмі тварин у разі патології внутрішніх органів», яка відбулася 30 вересня 2015 року. Лекція була прочитана студентам 3 курсу ФВМ НУБіП України.
2.    Професора Грищенко В.А. з дисципліни: «Ветеринарна клінічна біохімія» на тему: «Лабораторна діагностика порушення обміну ліпідів в організмі тварин в разі патології внутрішніх органів», яка відбулася 30 вересня 2015 року. Лекція була прочитана студентам 4 курсу ФВМ НУБіП України.
3.    Доцента Цвіліховського В.І. з дисципліни: «Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень» на тему: «Застосування газової хроматографії в лабораторному аналізі», яка відбулася 28 жовтня 2015 року. Лекція була прочитана студентам магістратури ФВМ НУБіП України.
4.    Доцента Деркача Є.А. з дисципліни: «Біохімія» на тему: «Вітаміни», яка відбулася 29 жовтня 2015 року. Лекція була прочитана студентам 2 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
5.    Професора Калачнюк Л.Г. з дисципліни: «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» на тему: «Обмінні процеси білків і окремих амінокислот», яка відбулася 13 листопада 2015 року. Лекція була прочитана студентам 2 курсу ФВМ НУБіП України.
6.    Доцента Тупицької О.М з дисципліни: «Фізіологія та біохімія гідробіонтів» на тему: «Біохімія крові гідробіонтів», яка відбулася 07 грудня 2015 року. Лекція була прочитана студентам 2 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.
7.    Професора Мельникової Н.М. з дисципліни: «Біохімія у тваринництві» на тему «Вступ до дисципліни. Історія розвитку», яка відбулася 09 лютого 2016 року. Лекція була прочитана студентам 2 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.
8.    Доцента Арнаути О.В. з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії» на тему «Біохімія тварин-історія розвитку та місце серед природничих наук», яка відбулася 11 лютого 2016 року. Лекція була прочитана студентам 1 курсу ФВМ НУБіП України.


 

О. Арнаута

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook