Обговорення Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Ресурсозберігаючі та екологічні технології в захисті рослин, їх правова, та економічна оцінка»

4 лютого 2016 року
НДІ економіки і менеджменту

 

 

       3 лютого 2016 року відбулась зустріч науковців НДІ економіки і менеджменту разом із проректор з навчальної і виховної роботи доктором економічних наук, професором,  академіком  Національної академії аграрних наук Квашею С.М., щодо проведення спільної Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Ресурсозберігаючі та екологічні технології в захисті рослин, їх правова, та економічна оцінка». Разом з факультетами  захисту рослин, біотехнологій та екології, юридичного, економічного та факультету аграрного менеджменту.

В конференції заплановано взяти участь зарубіжних колег з аграрних вузів: Словаччина 4 чол., Чехія 3 чол., Польща 4 чол., Білорусія 6 чол., Казахстан 8 чол., Литва 4 чол.

Мета конференції – обмін  результатами інноваційно-наукових досліджень. гармонізація еколого-біологічних законодавчих актів України та Європейських держав щодо випробувань та реєстрації хімічних та біологічних препаратів.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook