ДЕКАН ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ЗІНОВІЙ РУЖИЛО ВІДЗВІТУВАВ ПРО ВИКОНАНУ РОБОТУ ЗА 2015 РІК НА ЗБОРАХ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

2 лютого 2016 року

      2 лютого 2016 року пройшли загальні збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну.
У роботі зібрання прийняв участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвиткуВадим Ткачук.
Зі звітом про діяльність факультету за 2015 рік та перспективами розвитку виступив декан факультету Зіновій Ружило. Він відзначив позитивні моменти діяльності факультету, зокрема здобутки в навчальній роботі, виховному процесі, підготовці кадрів вищої кваліфікації, покращенні матеріально-технічної бази. Акцентував увагу на проблемах науково-дослідної роботи, зокрема відмітив необхідність відкриття нових тематик.Також Зіновій Володимирович наголосив про необхідність активізувати міжнародну діяльність.

Підсумовуючи звіт декана Вадим Ткачук відзначив факультет, який у 2015 році за результатами рейтингу зайняв лідируючи позиції і наголосив на важливості і необхідності використання такої системи стимулювання НПП. Також він відмітив вагомість активної роботи НПП у зв’язку з необхідністю підтвердження університетом статусу Національного та Дослідницького, де головними критеріями є публікація статей у фахових виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз даних, видання монографій та підручників, участь співробітників університету у реалізації міжнародних проектів і програм та багато ін.

 Другим пунктом порядку денного зборів факультету було обрання делегатів на загальні збори трудового колективуНУБіП України. Шляхом таємного голосування з 12 осіб, що були рекомендовані колективами кафедр, було обрано 7.

 

Голова профспілкового комітету
факультету КД Марія Бондар

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook