Землевпорядники презентували НУБіП України випускникам шкіл Вінниччини та Чернігівщини

31 січня 2016, 9:00

Студентство і педагогічний колектив факультету землевпорядкування – це одна велика родина. Ми разом і в радощах, і в кропіткій роботі. Ми пишаємося нашими випускниками і студентами, а вони горді, що навчаються у одному з кращих ВУЗів України. Саме про своє студентське життя студентки першого курсу факультету землевпорядкування Анастасія Висідалко та Ірина Плющ розповіли молодшим товаришам у стінах рідних шкіл.

 

     Анастасія відвідала Альтернативну середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини м. Гнівань, що на Вінниччині, яку очолює директор Ганна Бондарчук. У 2009 році школа внесена у літопис сучасноїосвіти і науки України "Флагман сучасної освіти України"

     Дівчина розповідає про теплу і гостинну зустріч. Адже вона одна з кращих випускниць, та ще й студентка відомого київського вишу. Захід відвідали учні 9-11 класів, особливо останні дуже цікавилися усіма моментами студентського життя, про прохідні бали ЗНО, про цьогорічне нововведення НУБіП України – підготовче відділення, про напрямки підготовки та загальні враження від університету в цілому. Також молодь цікавив рівень корупції у ВУЗі та відношення викладачів до студентів. Ну і звичайно ж, про дозвілля студентів і що саме Настя вивчає на факультеті землевпорядкування. Правда, як зізналась дівчина, розповідь про теодолітне знімання виявилась трошки складною для учнів, але доповідачці на допомогу прийшла вчителька географії, яка усе доступно їм пояснила.

     Виступ Анастасії учні супроводжували оплесками. Під час показу презентації про НУБіП України, вчителька історії приємно здивувалася, коли упізнала у особі нашого ректора Станіслава Ніколаєнка Міністра освіти і науки України (2005-2007 рр.). Директор школи доручила колишній учениці прийти до них наступного дня, але уже з усіма матеріалами про підготовчі курси, адже це чудова можливість отримати випускникам додаткові 10 балів до результатів ЗНО при вступі до нашого вузу. Тепер ця інформація розміщена в холі Вінницької середньої школи № 1. Допомогли Анастасії організувати зустріч директор коли Ганна Бондарчук та усі класні керівники 9-11 класів.

     Наступного дня з НУБіПом України вже знайомились у середній школі І-ІІІ ступенів села Вільшане Сосницького району Чернігівської області. Очолює її директор Степан Самсоненко. Школа має давню історію, їй 113 років. у 2015 році школі присвоєно ім’я героя АТО Анатолія Сокирка, який загинув у липні 2014 р. під Амвросіївкою.

     Колишню ученицю, а тепер студентку факультету землевпорядкування Ірину Плющ, радо запросив педагогічний колектив школи на зустріч з одинадцятикласниками.
     Перед тим як знайомити учнівську спільноту з презентацією про факультет, Іринка продемонструвала невеличку розповідь про землевпорядний фах, і які роботи виконують дипломовані землевпорядники.
     Учням було цікаво дізнаватися про перспективність навчання в НУБіП України, про різноманіття напрямів підготовки у вузі, можливість проходити практики та стажування за кордоном, студентські гуртки для обдарованої молоді.
     Попереду в майбутніх абітурієнтів складання ЗНО і вступна кампанія, тож Ірина детально надала усю інформацію про терміни прийому документів, прохідний бал ЗНО. Діти цікавилися, на який би факультет вона порадила вступати. Звісно, що наша активістка порадила обирати розумом, дивлячись від здібностей кожного. Але і не втратила можливості похвалити свій рідний факультет землевпорядкування. Ірина дякує за допомогу в проведенні зустрічі заступнику директора школи Вірі Захарченко та вчителю історії Галині Пархоменко.

     А ми дякуємо Анастасії Висідалко і Ірині Плющ за чудово проведену роботу.

Наталія Мединська,
заступник декана

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook