Започаткування співробітництва у навчальній, науковій та інноваційній діяльності з Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В. Гнатюка – результати стажування декана Олени Глазунової

27 січня 2016 року

     21-23 січня декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова перебувала на стажуванні у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка, який є найстаршим навчальним закладом на Тернопільщині. У складі університету 9 факультетів, 1 інститут, центри довузівської та післядипломної освіти. 

     Разом з деканом фізико-математичного факультету Мироном Громяком та завідувачем кафедри інформатики Надією Балик обговорені стратегічні питання інтеграції наукової, освітньої та інноваційної діяльності у галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Спільність наукових та інноваційних напрямів діяльності обох факультетів полягає у розвитку технологій електронного навчання, хмарних технологій, розвитку сучасної STEM-освіти, створення спільних навчальних лабораторій із зовнішніми партнерами тощо. Зустріч з керівником центру дистанційного навчання Валерієм Габрусєвим дала можливість обмінятися досвідом з використання платформи дистанційного навчання Moodle та визначити основні напрями співпраці з проблем запровадження технологій електронного навчання у навчальний процес студентів різних спеціальностей. 

     За результатами проведених нарад, зустрічей та робочих засідань вирішено укласти угоди про співробітництво на рівні факультетів, кафедр та центрів дистанційного навчання ТНПУ ім. В. Гнатюка та НУБіП України.

Наталія Клименко,
заступник декана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook