Підготовка до проведення міжнародного семінару з питань охорони праці у сільському господарстві

25 січня 2016 року
Київ

Під егідою Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у Києві 16-17 лютого 2016 р. має відбутися міжнародний семінар «Охорона праці в сільськогосподарському секторі: виклики та можливості для подальшого розвитку».

ЄБРР доручив організацію цього заходу авторизованій консалтинговій компанії «Management Force», керівник якої доктор Георгіс Панопулос відвідав 22 грудня 2015 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України, де зустрівся з ректором університету С.М.Ніколаєнком. В обговоренні участі НУБіП України у роботі семінару взяли участь декан механіко-технологічного факультету Я.М.Михайлович та завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища О.В.Войналович.

18-го січня 2016 р. у приміщенні Державної Служби з питань праці України відбулася робоча підготовча зустріч щодо проведення семінару за участі голови Служби Р.Т.Чернеги, голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Т.В.Кутового, представників Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві України, Міністерства соціальної політики України, ДУ Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці, ДУ Інститут медицини праці НАМН України та ін.

 

 

Під час зустрічі було обговорено програму проведення семінару. В перший день семінару (близько 50 учасників – керівники підприємств АПК, представники наглядових органів з охорони праці) основною тематикою доповідей українських та зарубіжних фахівців буде поширення досвіду впровадження безпечних методик охорони праці у діяльність сільськогосподарських підприємств, що підвищує ефективність їх роботи.

У другий день (близько 100 учасників – керівники середньої ланки та спеціалісти з охорони праці підприємств АПК) у вигляді круглих столів буде обговорено питання впливу керівників підприємств на ставлення працівників до охорони праці, оцінення ризиків на робочих місцях працівників сільського господарства та ін.

 

 

Представники НУБіП України (О.В.Войналович та доцент кафедри Д.Г.Кофто), які брали участь у робочій підготовчій зустрічі надали до Оргкомітету семінару назви та анотації  4-х доповідей, з якими представники університету зможуть виступити на семінарі.

 

Завідувач кафедри охорони праці

та інженерії середовища                                       О.В.Войналович

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook