В студентських гуртожитках триває заміна газових плит

22 січня 2016 року

     Відповідно до програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», в університеті зміцнюють матеріально-технічну базу навчальних корпусів та студентських гуртожитків. Як і планувалося, під час зимових канікул в гуртожитках студмістечка триває заміна газових плит на нові

     У 1-му та 3-му ці роботи виконані вже повністю, 4-му та 5-му як раз кипить робота. Йде монтаж стільниць і кріплень, власне встановлення обладнання. Після чого фахівці газової служби здійснять їх підключення. До 8 лютого газові плити будуть встановлені і підключені в усіх гуртожитках, повідомив директор студмістечка Сергій СтецюкУсього буде замінено більше 120 плит. Це питання перебуває на особистому контролі ректора університету Станіслава Ніколаєнка.

     Щодо 11-го гуртожитку, де плити електричні, то наразі керівництво університету розглядає шляхи заміни нагрівальних елементів і тих електричних плит, які вже вийшли з ладу, зазначає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     Нагадаємо, що в гуртожитку № 6 газові плити замінено ще в минулому році. 

Ольга Наконечна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook