СПАРТАКІАДА - 2016 «На старт! Увага! Руш!»

6 січня 2016 року
Спортивний зал

06 січня  2016 року, в канун великого свята – Різдва Христова,  в приміщенні спортивного залу за багаторічною традицією відбулася Спартакіада викладачів Ніжинського агротехнічного інституту та Ніжинського агротехнічного коледжу. Як тільки учасники «вишикувались» та стали «струнко»,  до вітального слова запросили головного гостя й суддю-Діда Мороза, який привітав присутніх з Новорічними та Різдвяними святами.

В заході прийняли участь усі бажаючі, не звертаючи уваги ані на вік, ані на посади та наукові звання: з радістю та дитячим задором поринули присутні в атмосферу веселих спортивних змагань та конкурсів.

Всі учасники розподілилися на три команди: «Снігурі», «Аватари» та «Ялинки»; членами журі були досвідчені викладачі фізичного виховання інституту та коледжу, яким в нелегкій справі допомагали активні вболівальники.

Після досить нелегких випробувань, було справедливо визначено переможців Різдвяної спартакіади й розподілено призові місця:

І місце зайняла команда «Ялинки»;

ІІ місце розподілили між собою команди «Снігурі» та «Аватари».

Всі команди-учасники змагань та найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими призами.

Дякуємо викладачам фізичного виховання за чудову організацію Спартакіади, а також усім учасникам та вболівальникам за те, що подарували заряд гарного настрою!

Подальших успіхів й натхнення, гарних Різдвяних свят!

 

Булавенко Юрій, викладач фізичного виховання

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook