Наше завдання не лише знайти талановиту молодь, але й допомогти в її становленні та правильному виборі майбутнього фаху

30 грудня 2015, 12:59

На День відкритих дверей нашого університету факультет захисту рослин, біотехнологій та екології гостинно прийняв понад 70 учнів шкіл та студентів середніх навчальних закладів Києва і Київської області, які завітали до нас із вчителями Бородянщини на чолі з методистом відділу освіти районної державної адміністрації Матвійчук Валентиною Вікторівною.

Декан Доля М.М. і завідувачі кафедр, викладачі факультету на зустрічі з гостями обговорили питання, що хвилюють усіх українців, зокрема виховання майбутнього нашої країни – талановитої молоді. Ключовим моментом зустрічі майбутніх абітурієнтів виявилось особливе бажання до наукових робіт школярів і участь їх в конкурсах МАН. Зацікавленість проявилась до якісних теоретичних знань, які можуть отримати учні в школі, із підтримкою наукових керівників та бази університету для виконання робіт. Саме в цьому і погодились допомогти своїм колегам викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. 

З  відділом освіти Бородянської районної державної адміністрації, який об’єднує 27 шкіл, заключили договір про співпрацю, 5 шкіл вже підписали договори і ця робота ще продовжується.  Вчителям природничого об’єднання передали методичну літературу для підготовки наукових робіт. З січня 2016 року заплановано під свою опіку взяти талановитих дітей, які хочуть займатися науково-пошуковою роботою та стати потенційними абітурієнтами нашого факультету. Отож, завдання Центру профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології не лише знайти талановиту молодь з метою залучення до навчання в стінах нашого університету, але й допомогти у її становленні та правильному виборі.

 

Голова Центру профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології  Людмила Соломенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook