Вітаємо з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

30 грудня 2015 року

 Любі друзі!

Ми з Вами на порозі нового, 2016 року і впевнено крокуємо із сьогодення в майбутнє.
Відзначати це чудове свято - одна з наших найтепліших та найдавніших духовних традицій, що передається з покоління в покоління, об'єднуючи усіх нас. У минулому році нам, як єдиній родині довелося подолати багато проблем і прийняти виклик серйозних випробувань. У той же час ми разом багато чого досягли в році, що минає. І тому сьогодні ми, незважаючи ні на що, щиро радіємо наближенню Нового Року, зустрічаємо його з надією і мріями про щасливе і мирне майбутнє.
В хвилини настання Нового Року, сама атмосфера дивовижної новорічної ночі зігріває наші серця. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, щиро віримо в краще, в удачу та успіх. І кожен з нас розуміє, що благополуччя не приходить саме по собі: воно досягається напруженою високоефективною та якісною працею та особистими звершеннями, у прагненні обов'язково реалізувати намічене.
Новий рік - улюблене сімейне свято найближчих людей, яким бажаємо насамперед здоров'я. Шановні колеги і студенти, ми Вас дуже любимо і сподіваємося на Вас. Хочемо, щоб у Вас все вийшло і Ви були щасливі!
Новий рік - це святкова подія, коли ми по-особливому усвідомлюємо, як ми всі близькі, дякуємо один одному за розуміння і допомогу, за любов і турботу. У суєті буднів це не так часто вдається зробити. Але ж саме підтримка близьких і надійність друзів завжди надає нам впевненість у собі, прагнення віддати їм більше, ніж отримали.
На нашому факультеті традиційним є дбайливе зберігання наукової та культурної спадщини попередніх поколінь і розширення можливості долучення до новітніх напрямків світової освіти, науки та культури.
 Бажаю Вам здоров'я, щастя і добра! Хай у кожному домі буде багато радості, у кожній родині панує злагода і благополуччя!  
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ НУБІП УКРАЇНИ!
 
Декан факультету Микола Миколайович Доля
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook