Триває захист магістерських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету із спеціальності «Облік і аудит»

11 грудня 2015 року

З 07 по 11 грудня 2015р. триває захист магістерських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету із спеціальності «Облік і аудит».

 

Екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт сформована з найкращих фахівців в галузі бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту. Так, до складу Екзаменаційної комісії ввійшли Бутинець Франц Францович - д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку і аудиту Вінницького фінансово-економічного університету; Савчук Василь Кирилович – заступник голови комісії, д.е.н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу; Камінська Тетяна Григорівна – д.е.н., доцент, завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту; Калюга Євгенія Василівна – д.е.н., професор кафедри бухгалтерського обліку і аудиту; Олійник Світлана Олександрівна – к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту. Секретарем екзаменаційної комісії призначено асистента кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Василишину Валентину Андріївну.

 

До захисту представлено 79 магістерських робіт на різноманітну тематику з. Об’єктами дослідження є суб’єкти підприємницької діяльності, зокрема, сільськогосподарські підприємства та банки.

 

Для подальшого навчання в аспірантурі було рекомендовано п’ять найуспішніших студентів, які якісно підготували магістерські роботи та фахово їх захистили на високому рівні. Це Дворнік Ніна Борисівна, Копилов Єгор Ігорович, Кравець Юлія Валентинівна, Колач Олеся Михайлівна, Дзюба Тетяна Ігорівна.

Деканат економічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook