Розгляд проміжних та заключних звітів наукових тем за 2015 р.
Розгляд проміжних та заключних звітів наукових тем за 2015 р.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/imagecache/w200/Logo_Food%20technology_57.jpg)
10 грудня 2015 року
м. Київ, НУБіП України
Успішно відбувся 8.12.2015р розгляд звітів наукових тем на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК , який закінчилось дегустацією смачною розробленою продукцією!
· Тема №. 110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій виробництва сирів та ферментованих молочних продуктів»
Науковий керівник -доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Л. В.
· Тема №110/507-пр. «Прикладні рішення створення нових способів глибинної переробки відходів жирів у енергоносії, корм і добрива»
Науковий керівник - доктор технічних наук, професор Сухенко Ю.Г.
· Тема №110/448-пр. «Вивчити хімічний склад сировини рослинного і тваринного походження, об’єктів аква- та марікультури »
Науковий керівник -доктор. технічних наук, ст. н. співр. Мазуренко І.К.
· Тема №110/55-ф. «Наукові основи прогнозування хімічних модифікацій харчових нутрієнтів у проектуванні технологій виробництва функціональних продуктів на основі впровадження принципів доказової медицини в сфері забезпечення базових показників стандартів здорового харчування»
Науковий керівник – доктор технічних наук, ст. н. співр. Мазуренко І.К.