Семінар «Аграрно-політичні реформи в Україні – актуальні внески Німецько-українського агрополітичного діалогу»

10 грудня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

Представники НДІ екокоміки і менеджменту взяли участь у семінарі

«Аграрно-політичні реформи в Україні – актуальні внески Німецько-українського агрополітичного діалогу»,

який відбувся 9 грудня 2015 р. в Посольстві Федеративної Республіки Німеччини

 

З доповіддю виступила Рутицька Владислава Валеріївна заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань Євроінтеграції про тісну співпрацю Міністерства Міністерства аграрної політики та продовольства України з урядом Німеччини щодо використання передового досвіду агровиробників Німеччини в Україні. Зауважила про основні напрямки Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015-2020 роки.

Фолькер Зассе керівник Німецько-політичного агрополітичного діалогу про перспективи розвитку сільського господарства України до 2030 року.

Талавиря Микола Петрович, доктор економічних наук, професор, директор НДІ економіки і менеджменту про розвиток фундаментальної науки та залучення до виконання комерційних проектів докторантів, аспіратів студентів.

Остапчук Анатолій Дмитрович, кандидат економічних наук, доцент, декан факультету аграрного менеджменту про участь студентів у виконанні наукових проектів та активну співпрацю з іноземними партнерами.

         Балановська Тетяна Іванівна кандидат економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського про роль університецької науки в Україні та Німеччині.

          

 

           

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook