засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 21.12.2015р.

10 грудня 2015 року

 Доводимо до Вашого відома, що 21.12.2015р. в читальній залі, 4 навчального корпусу о 11.00 год. відбудеться засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

 

Порядок денний:

1. Про виконання рішення Вченої ради університету щодо перевірки навчальної, навчально-методичної, наукової роботи факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології та усунення зауважень і недоліків (доповідає голова вченої ради Доля М.М.).
 

 
2.  Про розробку та наповнення електронних навчальних курсів на платформі MOODLE та їх ефективного використання у навчальному процесі (доповідає відповідальний за впровадження ІКТ у навчальний процес Дерменко О.П.).

3.  Про хід та результати екзаменаційної сесії І семестру 2015/2016 навчального року (доповідають заступники декана факультету).
4.  Про результати роботи Екзаменаційної комісії зі спеціальностей освітнього рівня «Магістр»: «Захист рослин», «Карантин рослин», «Екологічна біотехнологія та біоенергетика», «Екологія та охорона навколишнього середовища» (доповідають заступники декана факультету).
5. Рекомендація до друку навчально-методичних та наукових матеріалів (доповідає заступник голови навчально-методичної комісії факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Лісовий М.М.).
6. Різне
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook