Ніжинський агротехнічний коледж гостинно зустрічає майбутніх абітурієнтів

28 листопада 2015 року

28 листопада 2015 року коледж радий був вітати учнів загальноосвітніх шкіл та професійно-аграрних ліцеїв Чернігівської області – майбутніх абітурієнтів нашого навчального закладу.

Абітурієнти разом з їхніми батьками ділилися враженнями стосовно того, що про цей захід знали заздалегідь, тому що викладачі коледжу разом зі студентами протягом осені відвідували загальноосвітні школи та професійно-технічні ліцеї Чернігівської області, надсилали рекламні матеріали поштою з метою проведення якісної профорієнтаційної роботи.

Першою перед гостями виступила директор Ніжинського агротехнічного коледжу Литовченко Олена Володимирівна, яка розповіла про етапи заснування коледжу, ознайомила присутніх з його навчальними підрозділами; організацією навчально-виховного процесу, матеріально-технічною базою, можливістю ступеневої освіти на базі ОКР «Молодший спеціаліст» й наголосила на перевагах навчання в агротехнічному коледжі.

З особливостями вступу у 2016 році ознайомила Романенко Тетяна Василівна, відповідальний секретар приймальної комісії. Зокрема зосередила увагу на новому переліку спеціальностей, досить обмежених строках подачі документів, що триватиме лише 10 днів з 11 липня до 20 липня 2016 року та подачі заяв за ОКР «Молодший спеціаліст» тільки в паперовій формі.

З роботою студентської ради коледжу присутніх ознайомила студентка 3-го курсу Повисша Катерина, яка досить цікаво й змістовно розповіла про напрями роботи органу студентського самоврядування; безліч заходів, організаторами та учасниками яких є студенти коледжу. Із великим задоволенням гості слухали про успіхи студентів в культурно-масовій роботі, спортивній та громадській діяльності, про можливість всіх бажаючих реалізувати свої таланти в спортивних секціях або гуртках художньої самодіяльності.

Після офіційної частини надійшло багато запитань щодо вступу та майбутнього навчання у коледжі. Кожен з гостей мав змогу поспілкуватися особисто з керівниками структурних підрозділів, викладачами, студентами і почути відповіді на свої запитання. Крім того, присутні мали змогу оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу, а саме: відвідати навчальні аудиторії та лабораторії, спортивний комплекс.

Висловлюємо всім майбутнім абітурієнтам
щиру вдячність за бажання навчатися
у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»!
 
Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook